Bruce Springsteen T Shirt Tour 2023

Waar koop je tickets voor Bruce Springsteen?

Bruce Springsteen Kaarten 2023 – Het Amerikaanse rock icoon Bruce Springsteen is welbekend om zijn heartland rock geluid en zijn poëtische en patriottische teksten. ‘The Boss’ is absoluut Born In The U.S.A. maar even goed wordt een wereldwijd publiek telkens weer geboeid door zijn teksten over de strijd om het dagelijks bestaan.

Wanneer Bruce Springsteen samen met de E Street Band het podium op komt, is duidelijk te zien dat deze man ‘on stage ‘pas in zijn element is. The Boss en de E Street Band hebben weer een volgeboekt schema en Bruce Springsteen kaarten zijn nu al te koop. Een Bruce Springsteen concert wilt u niet missen dus koop nu vast uw Bruce Springsteen tickets bij Onlineticketshop.

Met ons snelle bestelsysteem heeft u een kaartje voor u het weet!

Wat kost een optreden van Bruce Springsteen?

Rihanna, Adele of Bruce Springsteen op je verjaardagsfeest? Het kan, maar je moet er wel diep voor in je portefeuille tasten. Heel diep zelfs. Dinsdag 23 september 2014 om 10:13 Het is echt niet zo ondenkbaar dat je grootste idool op je verjaardagsfeest komt optreden.

 • Wereldsterren als Adele, Rihanna, Coldplay, Bruce Springsteen en andere Ellie Gouldings laten zich geregeld inhuren om een concert te geven op de speciale dag van hun fans.
 • Het enige nadeel is dat zo’n optreden gigantisch veel geld kost.
 • De Britse krant Sunday People kwam te weten dat Bruce Springsteen ook ‘The Boss’ is van de verjaardagsfeesten, want de Amerikaanse rocker vraagt 475.000 euro.

Een vergelijkbaar bedrag betaal je voor een optreden van Justin Bieber, Justin Timberlake, Madonna en Bon Jovi. Voor bijzondere gelegenheden kan die prijs nog flink omhoog, want de zangeres van Like a Virgin zou zelfs eens 4,7 miljoen euro gevraagd hebben om voor een mysterieuze superfan op te treden in Dubai.355.000 euro moet je dan weer gespaard hebben om Adele of Coldplay op bezoek te krijgen.

Waarom noemen ze Bruce the Boss?

The Boss – ‘The Boss’ is de bijnaam van Bruce Springsteen, maar hij is er niet erg fier op. De naam komt uit de tijd dat Springsteen en zijn groep in de jaren 60 in clubs speelden. Het was zijn taak om na het optreden hun loon te gaan vragen bij de organisator. Daarna verdeelde hij de inkomsten onder de groepsleden. Daarvoor luisterde Bruce naar de bijnaam ‘Doctor’.

Wat kosten kaarten Bruce?

Bruce sprak rond de release van Only the Strong Survive met veel journalisten en radiomakers en hij verscheen in verschillende televisieprogramma’s, Slechts weinig gesprekspartners vroegen hem om zijn licht te laten schijnen op de teleurstelling en verontwaardiging van fans over de torenhoge ticketprijzen voor Amerikaanse concerten. Bruce Springsteen T Shirt Tour 2023 Bij de voorverkoop van de kaartjes voor de Amerikaanse concerten dreef dynamic pricing van Ticketmaster de kaartprijzen op tot wel 5.000 dollar. Dit leidde uiteraard tot onthutste reacties bij fans, die zulke bedragen niet kunnen of willen betalen voor een concertkaartje.

 • Een week na de voorverkoop kwam Jon Landau met een korte reactie in de New York Times,
 • Bij de prijsstelling van tickets voor deze tour hebben we goed gekeken naar wat onze collega’s hebben gedaan.
 • We hebben gekozen voor prijzen die lager zijn dan sommige en vergelijkbaar met die van andere artiesten.
You might be interested:  Berat Kandili Orucu Ne Zaman Tutulur 2023

Ongeacht het commentaar over een bescheiden aantal tickets die 1.000 dollar of meer kosten, ligt de werkelijke gemiddelde ticketprijs rond de 250 dollar. Ik geloof dat dit naar huidige maatstaven een redelijke prijs is om een artiest te zien die over het algemeen wordt beschouwd als een van de allergrootste van zijn generatie.” Springsteen zelf reageerde pas recent, toen Andy Greene van Rolling Stone hem hierover half november sprak.

 • Hij beaamt dat hij zelf verantwoordelijk is voor de hoge kaartprijzen, omdat hij dezelfde prijzen wilde hanteren als zijn collega-muzikanten.
 • In het verleden zei ik steeds: laten we kijken wat anderen als toegangsprijs hanteren en dan gaan wij daar een beetje onder zitten.
 • De afgelopen 49 jaar hebben we dat steeds zo gedaan.

We zaten onder de marktprijs. Dat vond ik fijn, want dat is goed voor de fans. Nu dacht ik: ik ben 73 jaar, ik wil het nu zo doen zoals andere muzikanten het doen. Maar de wijze waarop kaartjes worden verkocht, is verwarrend. Niet alleen voor fans, maar ook voor de artiesten.

 • Maar uiteindelijk zijn de prijzen voor de meeste van onze kaartjes heel schappelijk.
 • Onze kaartjes worden op andere plekken wel voor zulke hoge bedragen aangeboden.
 • Een zwarthandelaar krijgt dan dat geld.
 • Nu dacht ik: waarom laten we het geld dan niet toekomen aan hen die drie uur lang op het podium staan te zweten? Ik weet dat het niet heel goed gevallen is bij sommige fans.

Maar als er klachten zijn, kun je na de show bij de uitgang je geld terugkrijgen.” Deze reactie, zeker wanneer gelezen als geschreven tekst, getuigt niet van veel empathie en realiteitsbesef. Ticketmaster liet eerder al weten dat in de Amerikaanse voorverkoop gemiddeld 262 dollar exclusief servicekosten (die ook astronomisch hoog zijn) per kaartje betaald is.

En de startprijs voor staanplaatsen in de pit was 399 exclusief servicekosten, zonder prijsverhoging via dynamic pricing, Bruce laat in Rolling Stone weten dat hij zich de kritiek van onder andere Backstreets wel heeft aangetrokken, maar dat hij toch achter zijn besluit blijft staan. “Je wil niet de posterboy worden van de hoge ticketprijzen.

Dat is wel het laatste wat je wil. Maar toch is het zo gelopen. Je moet achter je besluit blijven staan, doorgaan en je best blijven doen. Zo zie ik het. Ik denk dat als mensen naar de show komen, ze zich wel zullen vermaken.” Na het interview in Rolling Stone herhaalde Springsteen dit standpunt tegenover Chris Jordan in de Asbury Park Press,

You might be interested:  Pv Strom An Mieter Verkaufen 2023

Ik kan de prijs van mijn tickets wel bepalen maar niet hun waarde. Er zijn kaartjes waar een hoog bedrag voor wordt betaald. Dat gebeurt al lang en de opbrengst gaat dan naar de zwarthandelaar. Nu zei ik: laat het geld naar de muzikanten gaan die drie uur op het podium staan.” Hij voegt er nog enigszins laconiek aan toe: “Als je dit controversieel vindt, dan weet ik niet wat ik nog moet zeggen.

Als je vindt dat deze kwestie negatief zal uitpakken voor mijn nalatenschap, dan is dat maar zo.”

Wie is de duurste artiest van de wereld?

1. Mariah Carey – 1 miljoen dollar All I want for Christmas is geld.

Wat kost Marco Borsato per uur?

Zo komt Marco Borsato, de aanvoerder van het lijstje met duurste Nederlandse artiesten, een half uurtje op je feestje voor maar liefst 27.500 euro.

Hoeveel verdiend Bruce Springsteen?

Bruce Springsteen bestbetaalde muzikant 2021 | Top 40-nieuws Rockicoon Bruce – The Boss – Springsteen is door Rolling Stone uitgeroepen tot bestbetaalde artiest van 2021. Met een vermogen van een slordige 590 miljoen dollar zit de Amerikaanse zanger er nog altijd goed bij.

De top 3 wordt volgemaakt door rapper Jay Z met 470 miljoen dollar en Paul Simon met 260 miljoen dollar. Opvallend genoeg staat er in de top 10 van meest vermogende artiesten van het afgelopen jaar slechts één vrouw. Taylor Swift is op nummer 10 de rijkste vrouwelijke artiest met een nog altijd niet onverdienstelijke 80 miljoen dollar.

De grootste reden van het megavermogen van Springsteen is de verkoop van zijn masters. Als een artiest een grote hitcollectie heeft waarover heel veel geld verdiend kan worden, kan een label die rechten overkopen. Bruce Springsteen geldt natuurlijk als een muziekicoon en er was dus ook een gigantische som geld weggelegd voor de rechten van zijn muziek.

 • Hij sloot een deal met Sony Music voor, hou je vast, 500 miljoen dollar.
 • Meerdere artiesten die in de top 10 verschijnen sloten in 2021 een soortgelijke deal.
 • Sterker nog, Jay Z, Kanye West en Taylor Swift verschijnen als enigen in de top 10 zonder hun masters te verkopen in het afgelopen jaar.
 • Niet alleen de deal leverde Springsteen in 2021 geld op.

Hij speelde daarnaast ook nog 26 shows op Broadway, bracht een boek en podcast uit met vormalig Amerikaans president Barack Obama en verkocht nog behoorlijk wat exemplaren van zijn twintigste album Letter To You dat in oktober 2020 uitkwam. Lekker jaartje dus voor The Boss. : Bruce Springsteen bestbetaalde muzikant 2021 | Top 40-nieuws

Wat is Hollandse ziekte Bruce Springsteen?

Hollandse ziekte (optredens) Hollandse ziekte (: Dutch Disease ) is het praten door een heen, wat in Nederland meer voor zou komen dan elders. Het is niet duidelijk of dit echt het geval is en in elk geval komt het internationaal voor. De benaming zou afkomstig zijn van de manier waarop buitenlandse artiesten dit schijnbaar Nederlandse gedrag noemen.

Bronnen, noten en/of referenties

↑, NRC ( 8 februari 2018 ). op 7 februari 2020, Geraadpleegd op 27 juni 2023,, NOS Nieuws ( 2 februari 2018 ). Geraadpleegd op 12 juni 2023,, De Telegraaf ( 12 juni 2023 ). op 12 juni 2023, Geraadpleegd op 12 juni 2023,, Algemeen Dagblad ( 22 juni 2022 ). op 25 maart 2023,, Parool ( 12 juni 2016 ). Geraadpleegd op 12 juni 2023,

You might be interested:  Wie Lange Gilt Die 0 5 Regelung Für Hybrid 2023

Overgenomen van “” : Hollandse ziekte (optredens)

Waar woont Springsteen?

1. Waar liggen zijn roots? – Bruce Springsteen wordt geboren op 23 September 1949 in Long Branch New Jersey. Hij groeit op in een arbeidersgezin. In de plaats Asbury Park in New Jersey komt hij in contact met verschillende muzikanten en muzieksoorten en dat is de start van een langdurige carriere in de muziek, Ook tegenwoordig woont Bruce woont in zijn geboorteplaats Long Branch New Jersey.

Waar woont de dochter van Bruce Springsteen?

Fun fact: de 29-jarige Springsteen rijdt op een Belgisch paard en woont tijdens de zomer in het Brabantse Wolvertem. Team USA bezit traditioneel zoveel star power dat amazones zelden tot zijn prominentste leden behoren.

Hoe zie je of tickets echt zijn?

Checken bij de politie Ook op de site van de politie kan je checken of rekeningnummers, telefoonnummers of e-mailadressen voorkomen in de politiesystemen. Als één van deze gegevens al voorkomt in de database van de politie krijg je een waarschuwing dat er al meldingen tegen die verkoper zijn gedaan.

Hoeveel mensen Bruce Springsteen Landgraaf?

Een woordvoerder van concertorganisator MOJO laat desgevraagd weten dat inmiddels zo’n veertig mensen zich hebben verzameld. De fans zijn vastbesloten om het allerbeste plekje te bemachtigen. En dus hebben ze hun stoeltjes uitgeklapt bij de poort van Megaland in Landgraaf.

Wat zijn Golden Circle tickets Bruce Springsteen?

Golden Circle – Maar hoe werkt dat Golden Circle ticket dan precies? Met je Golden Circle kaartje krijg je tijdens de show van Bruce Springsteen gegarandeerd toegang tot het vak voor het podium. Dit geldt alleen voor dat optreden. Tijdens de rest van de concerten hebben andere festivalgangers ook toegang tot dit vak tot het vol is. Bruce Springsteen T Shirt Tour 2023 Photo: Danny Clinch

Hoelang treed Bruce Springsteen op?

Bruce Springsteen en The E Street Band hebben hun eigen record aangescherpt door langer dan vier uur op te treden in Philadelphia. Het is het langste concert dat de band en de 66-jarige rocker ooit gaf in de Verenigde Staten.

Hoe verkoop ik een ticket op TicketSwap?

Ga naar TicketSwap Nederlands Ga naar TicketSwap Nederlands Alle collecties Tickets uploaden Kan ik deze tickets verkopen? Ik wil een ticket dat ik op TicketSwap heb gekocht verkopen Ik wil een ticket dat ik op TicketSwap heb gekocht verkopen Kan je uiteindelijk toch niet gaan? Verkoop je op TicketSwap gekochte ticket gemakkelijk door! Geschreven door Liza Meer dan een week geleden bijgewerkt Kan ik mijn gekochte tickets op TicketSwap weer doorverkopen? Jazeker. Een via TicketSwap gekocht ticket kan je gewoon weer te koop aanbieden. De enige voorwaarde is dat je dit doet via het account waarmee jij het ticket hebt gekocht.

Wat zijn Golden Circle tickets Bruce Springsteen?

Golden Circle – Maar hoe werkt dat Golden Circle ticket dan precies? Met je Golden Circle kaartje krijg je tijdens de show van Bruce Springsteen gegarandeerd toegang tot het vak voor het podium. Dit geldt alleen voor dat optreden. Tijdens de rest van de concerten hebben andere festivalgangers ook toegang tot dit vak tot het vol is. Bruce Springsteen T Shirt Tour 2023 Photo: Danny Clinch